Fluisterboot – sloep verhuur

Speciaal voor Happy Whalers die van 08:00 tot 15:00 of langer boeken

Boek een Happy Whale fluisterboot bij ’t Jachthuis Maasland vanaf 08:00 voor minstens 7 uur en kom na de boat trip nog even lekker nagenieten op ons terras met

  • een fles wijn naar keuze (wit, rood, zoet, prosecco)
  • gehaktballetjes uit eigen keuken in tomaten-rode wijnsaus
  • nachos met Italiaanse kaassaus en verse guacamole

voor €26,00 (i.p.v. €34,00)

Laat ons bij aankomst weten gebruik te maken van dit arrangement. Wij serveren diner overigens tot 20:00.

’t Jachthuis ligt op een eiland, midden in een natuur- en recreatiegebied in de gemeente Midden-Delfland.  Vlaardingen, Maassluis, Maasland en Schipluiden zijn makkelijk te bereiken met deze fluisterboten.

U kunt via HappyWhale een eenvoudig te bedienen sloep huren met ruimte voor 8 personen per sloep. Geen vaarbewijs nodig. Wel moet de bestuurder 18 jaar of ouder zijn en is het belangrijk dat aan de vaarregels wordt gehouden.

Varen met z’n 8-en is de prijs slechts €2,50 per persoon/per uur.

In de sloep wordt het accu-percentage aangegeven. Als de accu 100% is kan men er tot 12 uur mee varen. Dit is ook afhankelijk van de vaarsnelheid. (Wanneer je voluit vaart, 9Km per uur loopt het accu percentage snel terug)

Bekijk HappyWhale voor meer informatie.

Wat u moet weten over onze unieke locatie

Wij liggen op een eiland en zijn niet (direct) per auto te bereiken.

Komt u wel met de auto?

Dan kunt u deze parkeren aan het eind van de Kwakelweg en vervolgens met de veerpont naar ons overvaren. Vaartijden en kosten van deze veerpont vind u hier.

Boekt u buiten de veerpont vaartijden, bel ons zodra u de auto heeft geparkeerd aan het eind van de Kwakelweg en een van onze medewerkers zal u komen ophalen bij de veerpont.