Vind ons

Hoe Het Jachthuis te bereiken is is afhankelijk van het seizoen. U kunt ons altijd te boot (sloep), te voet en te fiets bezoeken. In de zomer kunt u de veerboot De Kwakel nemen.

Wij zijn te bereiken vanuit Maassluis/Maasland met de fiets of wandelend via het Foppenpad en vanaf Vlaardingen via de Broekpolder:

 

Het gebied is teven heel goed te bevaren met uw eigen boot want sinds 2015 is in ons gebied een geheel nieuw knoppunten systeem geïntroduceerd voor de watersporter waarmee u routes kunt uitstippelen voor zowel kano, sloep en kajuit boot mits uw boot niet hoger is dan 160 cm van de waterlijn

Er is bij Het Jachthuis voldoende ruimte om uw boot, sloep of Kano bij de steiger of aan het terras aan te meren, zodat u tijdens uw vaartocht even tussendoor wat kan eten of drinken.

Komt u met de boot die hoog is? Graag aanleggen aan de zijkanten zodat iedereen van het uitzicht kan genieten.

Op www.fietsennetwerk.nl volgt u nummer 390 richting Foppenpolder.

Bij ANWB knooppunten 39-71 en 66.

Op de Wandelkaart zijn wij punt 41.

Op de Waterkaart zijn wij punt 70.

Let op: Voor feesten en andere activiteiten kunnen wij zorgen voor aangepaste vaartijden (onder voorbehoud) of wij regelen zelf de overtocht voor u.

In de winter

In de winter kunt u ons te voet, te fiets en met de boot/sloep bezoeken.

Met de auto

U kunt uw auto parkeren bij de carpool op Veilingpad. Vanaf de is het slechts 30 minuten wandelen naar Het Jachthuis. 

Met de bus

De volgende bussen stoppen bij busstation Maasland, Maasland Viaduct: b9, 33, 34, 36, 126, 226, 426, 726. Vanaf de is het slechts 30 minuten wandelen naar Het Jachthuis. 

30 minuten wandelen

Vervolgens loopt u naar het Foppenpolderpad, langs dierenkliniek De Delta, en deze volgt u helemaal tot het eind. Het is een mooie en rustgevende wandeling van 30 minuten.


In de zomer

In de zomer kunt u ons net als in de winter bereiken maar u kunt ook de veerboot nemen. Hiervoor fiets, loopt of rijdt u naar Veerdienst de Kwakel. Daar is een parkeerplaats voor uw auto. Vanaf hier is het +/- 200m wandelen naar de veerboot. De fiets kunt u meenemen op de veerboot.

De vaartijden van de veerboot zijn van 11 uur tot +/-17:45:

  • – in April en Oktober alleen op zaterdag en zondag
  • – van Mei t/m September iedere dag (maandag tot zondag)