Vind ons

In de winter

Met de fiets

Wij zijn te bereiken vanuit Maassluis/Maasland met de fiets of wandelend via het Foppenpad en vanaf Vlaardingen via de Broekpolder.

Parkeren aan het eind van de Kwakelweg

Van toepassing bij windkracht 4 of minder. Bel minstens 30 min voor het hele uur dat u bij de veerpont zult staan wachten (010-5903411) dan kunnen wij de motor alvast warm laten draaien. Parkeer aan het eind van de Kwakelweg. Loop vervolgens naar de veerpont.. Op de volgende tijden hebben wij de gelegenheid om u droog over te varen: do t/m zo om 12:00, 13:00, 14:00, 15:00 en 16:00. De laatste boot vertrekt 17:00 richting Kwakelweg. (Bij kans op ijs varen wij niet!)

Met de auto (en een stukje wandelen)

OPTIE 1 – Parkeer uw auto bij de carpool op Veilingpad in Maasland. Vanaf daar is het een mooie 30 minuten wandelen via het Foppenpolderpad, langs dierenkliniek De Delta, en deze volgt u helemaal tot het eind.

OPTIE 2 – parkeer bij Polderpoort in de Vlaardingse Broekpolder en dan 1h10m wandelen of 16 min fietsen (google maps link)

OPTIE 3 – parkeer bij Parkeerplaats Bommeer en dan 50 min wandelen of 20 min fietsen (google maps link)

Met de bus

De volgende bussen stoppen bij busstation Maasland, Maasland Viaduct: b9, 33, 34, 36, 126, 226, 426, 726. Vanaf daar is het slechts 30 minuten wandelen naar Het Jachthuis via het Foppenpolderpad, langs dierenkliniek De Delta, en deze volgt u helemaal tot het eind..

 

 

In de zomer

In de zomer kunt u ons net als in de winter bereiken maar u kunt ook de veerboot nemen. Hiervoor fiets, loopt of rijdt u naar Veerdienst de Kwakel. Daar is een parkeerplaats voor uw auto. Vanaf hier is het +/- 200m wandelen naar de veerboot. De fiets kunt u meenemen op de veerboot. Kosten voor de veerpont is €0,50 voor wandelaars en €0,75 voor fietsers. Neem aub kleingeld mee.

De vaartijden van de veerboot zijn van 11:00 tot 17:45:

  • – April en Oktober alleen op zaterdag en zondag
  • – Mei t/m September iedere dag (maandag t/m zondag)

Het gebied is teven heel goed te bevaren met uw eigen boot want sinds 2015 is in ons gebied een geheel nieuw knoppunten systeem geïntroduceerd voor de watersporter waarmee u routes kunt uitstippelen voor zowel kano, sloep en kajuit boot mits uw boot niet hoger is dan 160 cm van de waterlijn

Er is bij Het Jachthuis voldoende ruimte om uw boot, sloep of Kano bij de steiger of aan het terras aan te meren, zodat u tijdens uw vaartocht even tussendoor wat kan eten of drinken.

Op www.fietsennetwerk.nl volgt u nummer 390 richting Foppenpolder.

Bij ANWB knooppunten 39-71 en 66.

Op de Wandelkaart zijn wij punt 41.

Op de Waterkaart zijn wij punt 70.

Let op: Voor feesten en andere activiteiten kunnen wij zorgen voor aangepaste vaartijden (onder voorbehoud) of wij regelen zelf de overtocht voor u.