Vind ons

’t Jachthuis ligt op een eiland, tussen Maassluis, Maasland, Schipluiden en Vlaardingen en kijkt uit op de Vlietlanden. Wij zijn daarom niet direct met de auto te bereiken**. Gelukkig is er een parkeerplaats niet ver hier vandaan en kunt u met het veerpontje overvaren in de zomer.

Hier vindt u specifieke bereikbaarheidsinfo voor in de winter en zomer.

In de winter (en de zomer):

In de winter kunt u ons alleen via de volgende manieren bereiken.

Met de boot

Het gebied is heel goed te bevaren met uw eigen boot want sinds 2015 is in ons gebied een geheel nieuw knoppunten systeem geïntroduceerd voor de watersporter waarmee u routes kunt uitstippelen voor zowel kano, sloep en kajuit boot mits uw boot niet hoger is dan 160 cm van de waterlijn.

Er is bij ’t Jachthuis voldoende ruimte om uw boot, sloep of Kano bij de steiger of aan het terras aan te meren, zodat u tijdens uw vaartocht even tussendoor wat kunt lunchen of dineren.

Indien u moeite heeft om aan onze lage steiger aan te meren dan mag u aan ons rode ’t Jachthuis boot aanmeren indien u bij ons komt lunchen of dineren!

 

Met de fiets

Wij zijn te bereiken vanuit Maassluis/Maasland met de fiets of wandelend via het Foppenpad en vanaf Vlaardingen via de Broekpolder. Zie de veerpont tijden als u wilt overvaren tussen april t/m september.

 

Voor de wandelaars met de auto

OPTIE 1 – Parkeer uw auto bij de carpool op Veilingpad in Maasland. Vanaf daar is het een mooie 30 minuten wandelen via het Foppenpolderpad, langs dierenkliniek De Delta, en deze volgt u helemaal tot het eind.

OPTIE 2 – parkeer bij Polderpoort in de Vlaardingse Broekpolder en dan 1h10m wandelen of 16 min fietsen (google maps link)

OPTIE 3 – parkeer bij Parkeerplaats Bommeer en dan 50 min wandelen of 20 min fietsen (google maps link)

 

Met de bus

De volgende bussen stoppen bij busstation Maasland, Maasland Viaduct: b9, 33, 34, 36, 126, 226, 426, 726. Vanaf daar is het slechts 30 minuten wandelen naar Het Jachthuis via het Foppenpolderpad, langs dierenkliniek De Delta, en deze volgt u helemaal tot het eind..

 

In de zomer:

Overvaren met veerpont “de Kwakel”

Dagelijks in mei t/m september en in april & oktober in de weekenden kunt u van 11:00 – 17:30 met de veerpont van de Kwakelweg naar ons overvaren. Kosten voor de veerpont is contant €1,00.  GEEN Pin, alleen contant. Neem A.U.B. kleingeld hiervoor mee.

Meer informatie over deze veerpont.

Parkeren aan het eind van de Kwakelweg

Aan het eind van de Kwakelweg kunt u parkeren om vervolgens met de veerpont naar ons over te varen. Zie veerpont tijden hier boven.

Voor besproken feesten kunnen wij de overvaart regelen buiten de veerpont tijden om.

Let op: Voor feesten en andere activiteiten kunnen wij zorgen voor aangepaste vaartijden (onder voorbehoud) of wij regelen zelf de overtocht voor u.

Let op: Voor feesten en andere activiteiten kunnen wij zorgen voor aangepaste vaartijden (onder voorbehoud) of wij regelen zelf de overtocht voor u.

** de auto’s die u bij ’t Jachthuis ziet staan hebben een speciale ontheffing gekregen van gemeente Midden-Delfland om over het Foppenpolder fietspad te mogen rijden.