Bloemen Corso BBQ

Bloemen Corso BBQ 2024 VOL

Deze zomer is het de 25e jubileumeditie van het Varend Corso. De komt de stoet 1 keer bij ons langs, namelijk op vrijdag 21 juni rond 18:15.  Het is een prachtig evenement om te zien. De corsoboten worden met veel zorg en creativiteit gedecoreerd door vele verschillende deelnemers.

“Varend Corso Westland is een jaarlijks terugkerend evenement met prachtige bloemen, fraaie planten en heerlijke groenten in de hoofdrol. Dit unieke spektakel staat garant voor een gezellig dagje uit met familie of vrienden.”

www.varendcorso.nl

 

Wij organiseren een speciale Luxe Varend Corso Vlees en Vis BBQ met heel veel lekkers.

Denk hierbij o.a. aan zalm, garnalen, biefstukjes, burgers, kipsaté, groene salade, vega opties*, een koud buffet en een warm buffet, en als toetje heerlijke roomijs (met Advocaat en slagroom voor de liefhebbers).

Inloop is vanaf 16:30 en de BBQ start om 17:00. De prijs is €34 per persoon, exclusief drankjes.

 

Reserveren

Reerveren is niet meer mogelijk, we zitten Vol

Aanbetaling

Ook geldt er een aanbetaling van €10,00 p.p. Dit kan via NL57ABNA0828707103 (Eetcafe het Jachthuis) o.v.v.  “Corso 2024 – (uw naam als deze anders is dan de zender van de aanbetaling)”

* Geef a.u.b. bij de reservering aan indien u vegetarisch of vegan wenst, dan zorgen wij voor lekkere vega producten

Steun het Varend Bloemen Corso

Wij vragen u ook, om samen met ons, het Bloemen Corso te steunen door (klein)geld mee te nemen om deze aan de stoet mee te geven.