Bloemen Corso BBQ

Bloemen Corso BBQ 2023

Deze BBQ is al voorbij. We kijken uit naar Bloemen Corso 2024!

 

Deze zomer komt de stoet 1 keer bij ons langs, namelijk op vrijdag 23 juni. Het spektakel Varend Bloemencorso, met thema “On stage” vaart weer. Het is een prachtig evenement om te zien. De corsoboten  worden met veel zorg en creativiteit gedecoreerd door vele verschillende deelnemers.

“Varend Corso Westland is een jaarlijks terugkerend evenement met prachtige bloemen, fraaie planten en heerlijke groenten in de hoofdrol. Dit unieke spektakel staat garant voor een gezellig dagje uit met familie of vrienden.”

www.varendcorso.nl

 

Wij organiseren een speciale Luxe Varend Corso Vlees en Vis BBQ met heel veel lekkers.

Denk hierbij o.a. aan zalm, garnalen, biefstukjes, burgers, kipsaté, groentes, vega opties*, een koud buffet en een warm buffet, en als toetje heerlijke roomijs (met Advocaat en slagroom voor de liefhebbers).

 

VOL

 

 


 


 

Reserveren

Dat kan via onderstaand formulier. Reserveren is niet meer mogelijk. Vol=Vol

Aanbetaling

Ook geldt er een aanbetaling van €10,00 p.p. Dit kan via NL57ABNA0828707103 (Eetcafe het Jachthuis) o.v.v.  “Corso 2023 – Datum Corso – aantal personen – (uw naam als deze anders is dan de zender van de aanbetaling)”

* Geef a.u.b. bij de reservering aan indien u vegetarisch of vegan wenst, dan zorgen wij voor lekkere vega producten

Breid deze BBQ uit met

  • Ontvangst met een glas Prosecco voor €5,00 p.p.

 

Steun het Varend Bloemen Corso

Wij vragen u ook, om samen met ons, het Bloemen Corso te steunen door (klein)geld mee te nemen om deze aan de stoet mee te geven.