Bloemen Corso BBQ

Bloemen Corso BBQ 2021

Let op! op vrijdag 2 juli is ’t Jachthuis van 13:00-17:00 alleen geopend voor genodigden

Editie 2019 van de BloemenCorso BBQ was, ondanks het mindere weer, een groot succes. We waren blij verrast met de hoeveelheid complimenten die we ontvingen, bedankt daarvoor.

In 2021 vaart de stoet weer bij ons langs. Dit keer iets eerder dan jullie wellicht gewend zijn, namelijk op vrijdag 3 juli rond 14:00. Uiteraard vindt de Bloemen Corso BBQ weer bij ons plaats. Dit is een uitgebreid vlees en vis barbecue met warm en koud buffet en kost €28,00 p.p. Aanvang is vanaf 13:00 (eerder mag natuurlijk ook).

De exacte invulling van deze middag is nog onder voorbehoud maar zoals het er nu voor staat gaan we eerst met z’n allen genieten van de stoet die rond 14:00 voorbij vaart. Na de laatste boot (rond 15:00 verwachten wij) gaan wij van start met de BBQ.

 

Reserveren?

Dat kan via onderstaand formulier.

Ook geldt er een aanbetaling van €10,00 p.p. De instructies hiervoor ontvangt u zodra uw reservering bevestigd is.rso Westland treft.

Voor- en achternaam / Bedrijfsnaam*
Email adres*
Telefoon nummer
Voor welke activiteit wilt u reserveren?
Hoeveel personen?*
Opmerkingen

Breid deze BBQ uit met

  • Ontvangst met een glas Prosecco voor €6,00 p.p.
  • ’t Jachthuis toetje voor €6,00 p.p
    Deze bestaat uit huisgemaakte cookie-dough met cranberry’s en sultana’s, 2 bolletjes ijs, vers fruit en een toefje slagroom en is normaal gesproken alleen beschikbaar in combinatie met onze arrangementen (vegan versie beschikbaar).

 

Steun het Varend Bloemen Corso

Wij vragen u ook, om samen met ons, het Bloemen Corso te steunen door (klein)geld mee te nemen om deze aan de stoet mee te geven.