Verhuur

de Silence boat prijzen zijn,

1e  ½ uur  €12,50

1 uur  €25,00

1 ½  uur € 37,50

2 uur 50,00

silence boat

 

 

Pleziervaart

Midden-Delfland is bij uitstek geschikt om vanaf het water te beleven. U kunt gebruik maken van georganiseerde vaartochten er zijn verschijnende bedrijven die deze vaartochten door het gebied organiseren, of u kunt ons van `t jachthuis hierom vragen en wij zoeken voor u een passende boot.

U kunt bij ons roeiboten huren, en sinds 2015 kunt u bij ons kleine elektrisch aangedreven 4 persoons bootjes huren van het bedrijf Silence boats.

Het gebied is teven heel goed te bevaren met uw eigen boot want sinds 2015 is in ons gebied een geheel nieuw knoppunten systeem geïntroduceerd voor de watersporter waarmee u routes kunt uitstippelen voor zowel kano, sloep en kajuit boot mits uw boot niet hoger is dan 160 cm van de waterlijn

Er is bij `t Jachthuis voldoende ruimte om uw boot, sloep of Kano bij de steiger of aan het terras aan te meren, zodat u tijdens uw vaartocht even tussendoor wat kan eten of drinken.

Er ligt achter `t jachthuis een jachthaven van de DWSV voor informatie over de haven kan dit bij de havenmeester dhr. J Tettelaar 010-5913445