Feesten, Bruiloft, Partijen & Arrangementen

Voor personeelsfeest, jubileumfeest, bedrijfsuitjes, teambuilding of gewoon een borrel met collega’s ben je bij ons aan het juiste adres. 
Maar ook voor privé feesten zoals verjaardagen, huwelijks jubilea, bruiloften of een ander feest zijn bij ons geen uitzondering. bijvoorbeeld Een receptie met lekkere hapjes of luxe amuses? Een uitgeserveerd diner , warm en koud buffet of een gezellige BBQ?  Vrolijke bubbels ?

’t Jachthuis werkt dan met een aantal gerenommeerde bedrijven samen om uw feest, Bruiloft of arrangement onvergetelijk te maken. wilt u een mooie vaartocht met uw gezelschap dan zoeken wij graag voor u een passende boot, of zoekt u een bepaalde muziek band of dj wij kennen ze bijna allemaal en brengen ze graag met u in contact. En wij luisteren graag naar wat voor een wensen u heeft voor uw feest.

Vult u daarom vrijblijvend het aanvraagformulier feesten en partijen in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

U kunt natuurlijk ook zelf langskomen na een heerlijke wandeling, fiets- of boottocht. Wij verwelkomen u graag en proberen dan zo spoedig mogelijk tijd vrij te maken om te luisteren naar uw wensen, of bel voor een afspraak.

 

Hieronder een greep uit de meest voorkomende lunches, bbq en buffetten maar eigenlijk is (bijna) alles mogelijk, want wilt u iets geheel anders onze koks maken graag wat u wenst. meer informatie hiernaar, ons telefoonnummer is 010 – 5903411.

 

En hier een paar kant en klaren arrangementen die wij al hebben samen gesteld voor u.

 Verrassings uitje 
Via de Oostgaag (tussen Maasland en Schipluiden) neemt u de afslag Kwakelweg, aan het eind van de weg kunt u uw vervoermiddel parkeren en neemt u de veerpont DE KWAKEL  naar  `t Jachthuis.
U bent gelijk in een “andere wereld”! De koffie en een heerlijk gebakje staat dan al bijna voor u klaar ! Aansluitend komt de rondvaartboot voor een prachtig tripje van +/- 1 uur over de plassen en vlieten van Midden Delfland.
Na afloop daarvan komt u weer aan bij `t Jachthuis voor het borrelarrangement van 1,5 uur(verschillende bieren en huiswijnen en de bekende frisdranken staan dan tot uw beschikking).
Afgewisseld met 2 x een warm bittergarnituur beleeft u een verrassende ervaring in een verrassend gebied!
Prijs vanaf 10 personen 35 euro p.p.tijd bestek +/-3½ uur

 Ontdek Midden- Delfland
Uit in een groene oase, ingeklemd door Westland-Delft-Rotterdam-Maassluis ligt Midden Delfland bestaande uit een poldergebied met beschermde vlietlanden en drie authentieke dorpen.
U scheept bijvoorbeeld om 11.00 in bij Warbout Rondvaarten voor een vaartocht, met koffie en gebak, door het gebied en u gaat om 12.00 lunchen(inclusief 2 drankjes) in het `t Jachthuis.
Na een uur vertrekt u daar weer en varen we terug naar de vertrek locatie.
Een arrangement van 2,5 uur met koffie en gebak en een prachtige lunch met drankjes voor de prijs van 29,50 euro p.p.
Voor groepen van af 20 personen tot een max van 65 personen

 BBQ arrangement
Vanaf 20 personen een “ALL in” BBQ prijs vanaf €52.50 voor +/- 4 uur, u vaart vanaf Maasland, Schipluiden, of Vlaardingen met een rondvaart boot ongeveer in ongeveer 1,5 uur naar het jachthuis voor de BBQ u verblijft dan +/-1.5 uur in `t Jachthuis waarna u terug vaart naar uw opstap plaats.

 

 Actief wandelen/Nordic Walken in de polder 

Aankomst en ontvangst`t jachthuis met koffie, thee en appelgebak
Vertrek Met het pondje naar het bommeer (mits in de vaart)
via het bommeer lopend door de broekpolder naar het naar de Buitenplaats te Vlaardingen via een leuke route Bij aankomst Buitenplaats wordt u ontvangen  met een ambachtelijke lunch.
Vertrek via de zuidbuurt naar Maasland, na een rondje rond de kerk via het doelpad weer naar `t Jachthuis Aankomst `t jachthuis, voor het borrelarrangement van 1 uur(verschillende bieren en huiswijnen en de bekende frisdranken staan dan tot uw beschikking).
Afgewisseld met 2 x een warm bittergarnituur beleeft u een verrassende ervaring in een verrassend gebied      Prijs vanaf 10 personen 37.50 euro p.p. tijd bestek +/-5½ uur eventuele huur nordic walk stoken €5,00 p.p.
uiteraard kan deze route ook worden gestart bij de Buitenplaats  

                                                                                                                                                                    

Gastvrije ontmoetingen met markante inwoners
Arrangement in samenwerking  met hoeve bouwlust en Gastvrij midden-delfland
Aankomst parkeerplaats Hoeve Bouwlust oostgaag 31 te Maasland
Ontvangst  met Koffie en gebak bij Hoeve Bouwlust
Op de fiets naar bijzondere ontmoetingen + fietshuur of eigen fiets
Ontvangst bij ‘t Jachthuis voor de lunch
Vervolg bijzondere ontmoetingen tweede ronde
Einde programma (mogelijkheden tot uitbreiding bij `t  jachthuis of Hoeve Bouwlust)
Prijs vanaf  4 personen €39,50 p.p. eventuele fiets huur bouwlust €10,00 tijd bestek +/- 4½ uur